Programötlet erre a szép nyári napra: újra van zátony a Margit-szigetnél

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Czinkóczi kolléga jelentette a városból, hogy 2019. október 23-án a Duna alacsony vízállása miatt újra száraz lábbal elérhetővé vált a Margit híd szigeti lehajtójánál ilyenkor kialakuló zátony.

Alacsony a vízállás, újra megközelíthető a zátony a Margit híd lábánál.Fotó: Czinkóczi Sándor / 444

Mint az fényképein látható, egy kalandos kedvü városlakó már ki is merészkedett a homokzátonyra, ahol egy ideje már egy pad is van, ahol ilyenkor végre ücsörögni is lehet, valóban szokatlan szemszögből csodálva a lenyűgöző panorámát.

Fotó: Czinkóczi Sándor / 444

Mivel ma délután napsütéses 25 fok lesz, jobb programot keresni se kell.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.