Programötlet erre a szép nyári napra: újra van zátony a Margit-szigetnél

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Czinkóczi kolléga jelentette a városból, hogy 2019. október 23-án a Duna alacsony vízállása miatt újra száraz lábbal elérhetővé vált a Margit híd szigeti lehajtójánál ilyenkor kialakuló zátony.

Alacsony a vízállás, újra megközelíthető a zátony a Margit híd lábánál.Fotó: Czinkóczi Sándor / 444

Mint az fényképein látható, egy kalandos kedvü városlakó már ki is merészkedett a homokzátonyra, ahol egy ideje már egy pad is van, ahol ilyenkor végre ücsörögni is lehet, valóban szokatlan szemszögből csodálva a lenyűgöző panorámát.

Fotó: Czinkóczi Sándor / 444

Mivel ma délután napsütéses 25 fok lesz, jobb programot keresni se kell.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.