Egy hétvégére még visszatér a meleg

Egy hétvége meleg, aztán jön a több hónapos cidri. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint

  • szombaton bár többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és csak átmeneti felszakadozások lehetnek, hideg nem lesz: a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton az ország északkeleti harmadán csupán 5 és 9, másutt többnyire 10 és 16 fok között valószínű. Amúgy többfelé, sőt, akár több alkalommal is várható eső, zápor, de a Kisalföldön kisebb a csapadék előfordulási esélye. 
  • Vasárnap eleinte szintén erősen felhős lesz az ég, majd nyugat felől vékonyodik, szakadozik a felhőzet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.