Szinte biztos, hogy biciklivel voltál, mert be volt tűrve az egyik nadrágszárad a zoknidba

Tegnap (november 6.) 18:10 körül a Vásárhelyi Pál utcai postán vártam, hogy sorra kerüljek. Neked a 2247 volt a sorszámod, tehát értesítőd lehetett küldeményről, mint nekem. Szürke hátizsák volt rajtad és szinte biztos, hogy biciklivel voltál, mert be volt tűrve az egyik nadrágszárad a zoknidba.  Amikor megláttalak, még nem láttam a teljes arcodat, csak a szép barna szemedet oldalról, és azt vettem észre, hogy rajtad felejtettem a tekintetemet. Abban bíztam, hogy egyszercsak felém fordulsz majd. Ez meg is történt, mivel gyakorlatilag az ajtóban álltam, tehát máshogy nem tudtál volna kimenni. Összenéztünk egy nagyon hosszú másodpercre, majd lesütöttem a szemem. Te kimentél. Nekem megdobogott a szívem, és még soha nem voltam ilyen izgatott a postán.

Ha Neked is olyan jó volt a látás, mint nekem, bízom benne, hogy megtalálsz. Én voltam a szőke hajú lány kék szemekkel, kék kabátban és térdnél szakított farmerben, laptoptáskával.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.   

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.