Végre egy startup-találmány, ami nem totális hülyeség: a gép helyetted nyomkodja a nyomógombos zuhany gombját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Aki valaha egyszer is kénytelen volt nyomógombos zuhanyozóban szenvedni, az pontosan tudja, hogy nem létezik idegesítőbb dolog ennél az állítólag takarékos találmánynál. Ezt a gonoszságot szüntetné meg az a Flipper Grip fantázianevű magyar találmánya, amibe már 38 millió forintnyi kockázati tőkét fektettek be, és aminek most indult el az Indiegogo-kampánya

A cucc egy olyan egyszerű, de állítólag igen jó tapadóképességű szerkezet, amit a csempére cuppantva az folyamatosan nyomva tartja a zuhanygombot, miközben azt is lehetővé teszi, hogy szappanozás/tusfórdőzés/samponozás közben elzárhassuk a vizet. 

A gombnyomósegéd a jelek szerint igazi mikroluxuscikk lesz, hiszen a kis műanyagtárgyat az Indiegogo-oldalból kikövetkeztethetően 80 dollárért, azaz 24 ezer forintért tervezik piacra dobni. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.