Már jövő héten tárgyalhatja Kenderesi zaklatási ügyét a fegyelmi bizottság

bűnügy
2019 november 08., 18:39
comments 131

Hivatalosan is megérkezett Dél-Koreából a Kenderesi Tamás ügyét lezáró végzés, úgyhogy az úszó hamarosan a Magyar Úszószövetség fegyelmi bizottsága elé állhat - írja a Nemzeti Sport.

A lapnak a hírt a szövetség is megerősítette. „Való igaz, már papír formában is megkaptuk az okiratot, amit eljuttatunk a Magyar Úszószövetség fegyelmi bizottságához, amelyet a jövő hétre össze is hívtak, ám Kenderesi Tamás meghallgatásának időpontja még kérdéses” – erősítette meg a Nemzeti Sport értesülését a Magyar Úszószövetség.”

Dél-Koreában azért indítottak augusztusban eljárást Kenderesi ellen, mert zaklatott egy nőt egy bárban. Saját bevallása szerint csak hozzáért a fenekéhez. A helyi bíróság pénzbüntetés kifizetésére kötelezte.

(via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.