Wintermantel Zsolt a Facebookon toporzékol, mert kikerült az újpesti városházára az EU-zászló

Budapest
2019 november 08., 11:03
comments 531

A fideszes Wintermantel Zsolt, egykori újpesti polgármester a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra a friss városvezetés felháborító lépését. Miszerint a momentumos Déri Tiborék a magyar, az újpesti és a székely zászló mellé kihelyezték Magyarország legundorítóbb ellenségének, az Európai Uniónak a zászlóját is.  

link Forrás

Azt írja a szimbolikus politizálást és a diszkriminációt mindig is elítélő politikus: „Az érdemi tettek és a valós munka helyett a szimbolikus politizálás jól ismert pótcselekvés. Megszoktuk...
De azért joggal fel lehet tenni a kérdést, hogy a ma kikerült EU-s zászlóval fémjelzett intézményrendszer hogyan és miként áll ki az erdélyi magyarok alapvető jogaiért, mennyiben és hogyan lép föl az aljas diszkrimináció és a magyarság ellehetetlenítése ellen?! ”

A poszt alatt persze megjelentek a lélekben mindig szőrös talpú értetlenek, és értetlenkednek. Wintermantel Zsolt pedig nem marad adós a frappáns válaszokkal:

1. - Komment„Nem értem a problémát. Magyarország EU tagállam. Mi a baj a zászlóval?

 - Wintermantel„ha nem érti, hát nem érti...”

2. - Komment: „Wintermantel úr, tényleg csak kíváncsiság, és tárgyilagosan érdekel, a középület tárgyi feltételei, vagy anyagi okok akadályozták eddig az uniós zászló kitűzését?”

 - Wintermantel: „elvi”

 3. - Komment: „De az EU-s pénzekkel ön is tudott kampányolni....”

 - Wintermantel„Ez a pénz JÁR Magyarországnak, hogy ebből mennyit tud lehívni Újpest az a városvezetőkön múlik. Kíváncsi leszek, mennyi lesz eztán...”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.