Borkai kiszemelt utódja is bizniszel a Somogyi családdal

politika
2019 november 20., 11:20
comments 109

A polgármesterek ugyan válthatják egymást Győrben, de a jól bejáratott üzleti kapcsolatokat a jelek szerint ez nem érdekli. A Napi.hu cikke szerint Borkai kiszemelt utódja, Dézsi Csaba - civilben kardiológus, hobbiból meseíró - a Borkai-botrányba is belekeveredett győri üzletemberrel, a bukott polgármestert saját magángépén gyakran röptető Somogyi Jánossal közösen tervez piacra dobni egy konyhai mérleget.

link Forrás

A mérleget a Home by Somogyi márkajelzés alatt dobnák piacra. Az eszköz díszítő motívumai Dézsi Gerzson és Panka című mesekönyvének figurái. A termék bevezetéséről maga Dézsi számolt be még szeptemberben a Facebook-oldalán. "Karácsony előtt, ősszel a boltokba kerül a Gerzson és Panka Kalandjai designnal egy konyhai mérleg lányok és asszonyok és a konyhában járatos férfiak részére, a "Home by Somogyi" kollekció tagjaként, az ennek megfelelő kiváló minőségben" - írta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.