Olyan csodapasszt adott Alli, ami felér egy Puskás-díjas szupergóllal

sport
2019 november 25., 08:39
comments 54

José Mourinho edzői visszatérése nemcsak azért lett emlékezetes, mert a Tottenham idegenben 3-2-re megverte a West Hamet, hanem mert ezen a meccsen adta Dele Alli az idény talán legszenzációsabb gólpasszát, vagyis egész pontosan gólpasszal felérő álompasszát. A középpályás egy lendületes kontratámadás közben a balszélen kapott passzt, de rosszat, kicsit maga mögé, így, mivel mint említettem, a kontra lendületes volt, a labdáért visszanyúló Alli elesett. Ez sem akadályozta meg viszont abban, hogy a hátán fekve tökéletes ütempasszt sarkazzon a felfutó Szon elé. Íme:

link Forrás

Még közelebbről:

link Forrás

Ha ennyi lett volna, az is cikket ér, de Szon utána ráadásul tökéletesen adta be, Lucas Moura meg ügyesen bepöckölte, így gól is lett a dologból, ami az alanti videó 29-dik másodpercétől nézhető meg:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.