Olyan csodapasszt adott Alli, ami felér egy Puskás-díjas szupergóllal

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

José Mourinho edzői visszatérése nemcsak azért lett emlékezetes, mert a Tottenham idegenben 3-2-re megverte a West Hamet, hanem mert ezen a meccsen adta Dele Alli az idény talán legszenzációsabb gólpasszát, vagyis egész pontosan gólpasszal felérő álompasszát. A középpályás egy lendületes kontratámadás közben a balszélen kapott passzt, de rosszat, kicsit maga mögé, így, mivel mint említettem, a kontra lendületes volt, a labdáért visszanyúló Alli elesett. Ez sem akadályozta meg viszont abban, hogy a hátán fekve tökéletes ütempasszt sarkazzon a felfutó Szon elé. Íme:

Még közelebbről:

Ha ennyi lett volna, az is cikket ér, de Szon utána ráadásul tökéletesen adta be, Lucas Moura meg ügyesen bepöckölte, így gól is lett a dologból, ami az alanti videó 29-dik másodpercétől nézhető meg:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.