Összeverte a betörőt a 82 éves testépítő nő New Yorkban

„A rossz házat választotta a betöréshez” – mondta el egy helyi rádióadnak a 82 éves Willie Murphy, aki megverte azt a 28 éves férfit, aki be akart törni hozzá a New York államban lévő Rochester-beli otthonába. 

„Egyedül vagyok, öreg vagyok, de tudod mit? Kemény vagyok”, tette még hozzá Muprhy, aki a mai napig lejár edzeni és rendszeresen súlyt is emel. 

Muprhy elmondása szerint a férfi erőteljesen kopogott az ajtaján, és azt kiabálta közben, hogy rosszul van, hadd menjen be. Az idős nő ekkor felhívta a segélyhívó számot, de a férfit nem engedte be a házába. Erre a férfi betörte az ajtót, mire Murphy megragadta a közelébe eső első tárgyat, egy apró vaslábú asztalt, és elmondása szerint kezelésbe vette vele a férfit. Olyannyira, hogy az asztal el is tört. 

Murphy ezután ráugrott a férfira, sampont öntött az arcába, és egy seprűvel is ütlegelte. Majd megpróbálta kirángatni a házból, de ez nem sikerült, a férfi túlságosan nagydarab volt. „Ütöttem, ütöttem, ütöttem a seprűvel” – mesélte Murphy, aki szerint a férfi valószínűleg megörült, amikor megérkeztek a mentők. 

Muprhy szinte mindennap lejár amúgy a helyi YMCA-ba edzeni, elmondása szerint 100 kilót tud felhúzni. (Guardian)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.