Összeverte a betörőt a 82 éves testépítő nő New Yorkban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„A rossz házat választotta a betöréshez” – mondta el egy helyi rádióadnak a 82 éves Willie Murphy, aki megverte azt a 28 éves férfit, aki be akart törni hozzá a New York államban lévő Rochester-beli otthonába. 

„Egyedül vagyok, öreg vagyok, de tudod mit? Kemény vagyok”, tette még hozzá Muprhy, aki a mai napig lejár edzeni és rendszeresen súlyt is emel. 

Muprhy elmondása szerint a férfi erőteljesen kopogott az ajtaján, és azt kiabálta közben, hogy rosszul van, hadd menjen be. Az idős nő ekkor felhívta a segélyhívó számot, de a férfit nem engedte be a házába. Erre a férfi betörte az ajtót, mire Murphy megragadta a közelébe eső első tárgyat, egy apró vaslábú asztalt, és elmondása szerint kezelésbe vette vele a férfit. Olyannyira, hogy az asztal el is tört. 

Murphy ezután ráugrott a férfira, sampont öntött az arcába, és egy seprűvel is ütlegelte. Majd megpróbálta kirángatni a házból, de ez nem sikerült, a férfi túlságosan nagydarab volt. „Ütöttem, ütöttem, ütöttem a seprűvel” – mesélte Murphy, aki szerint a férfi valószínűleg megörült, amikor megérkeztek a mentők. 

Muprhy szinte mindennap lejár amúgy a helyi YMCA-ba edzeni, elmondása szerint 100 kilót tud felhúzni. (Guardian)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.