Viccből összekötözték a kocsmában, éjjel a földön fagyott meg a négygyerekes férfi

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Göbölös Zsolt közmunkás péntek este az asztalra borulva elaludt a helyi kocsma teraszán a Fejér megyei Nagylókon. Három férfi viccből kitalálta, hogy egy felfordított széket kötöznek a hátára, a kezét és lábát pedig szigetelőszalaggal csomózták össze.

A pultos közben levideózta az egész jelenetet, a fél falu szegény Zsolton röhögött – mondta egy helyi a Blikknek. Aztán valaki szólt, hogy engedjék el a férfit, mire a vendégek azt mondták, majd elengedik. 

Ezt viszont elfelejtették megtenni, és záróra után otthagyták az összekötözött férfit. Göbölös Zsolt a földre esett, és nem tudott felállni a hideg kőről. Hajnalban a helyi busz sofőrje találta meg, és riasztotta a mentőket, de a férfi annyira kihűlt, hogy nem tudták megmenteni az életét.

A Blikk cikke szerint a 43 éves férfinak négy gyereke volt, és a falu legjámborabb emberének tartották. A rendőrség három embert, egy 30, egy 32, és egy 37 éves nagylóki férfit hallgatott ki gyanúsítottként gondatlan emberölés vétsége miatt.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.