Másfél milliárdos megbízást nyert a 4iG az Államei Egészségügyi Ellátó Központtól

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Verseny-újraindítással" megindított központosított közbeszerzési pályázaton nyert 1,46 milliárd forint plusz áfa értékű megbízást az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól (ÁEEK) az egy ideje Mészáros Lőrinc cégbirodalmához, illetve Jászai Gellérthez köthető informatikai vállalkozás, a 4iG. Az ellenérték fejében 25 budapesti kórházban a 4iG szállíthatja és telepítheti a műtétinapló-beszédleíró szoftvereket.

És ha ennyi jó hír kevés lenne Magyarország leggyorsabban gyarapodó gazdasági szereplőjének, kapott egy másikat is: a 4iG nyerte a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség hálózati aktív eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására szintén "verseny-újraindítással" megindított közbeszerzésén is, ez esetben 566 millió forint plusz áfa értékben. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér