40 tonna szemetet rakott le egy olasz kamion Baranya megyében a bokrok közé

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mintegy negyven tonna hulladéktól szabadulhatott meg illegálisan Baranyában a napokban egy olasz kamion vezetője - írja a Szabad Pécs. A lap információi szerint az ügyben nyomozás is indult. A Szabad Pécset egy olvasó értesítette, ő arról számolt be, hogy a napokban egy olasz rendszámú, fehér kamion rakott le rengeteg szemetet Komló és Mánfa között.

A jármű a földúton be is ragadt a sárba, egy traktorost kellett hívni, hogy kihúzza, és vélhetően a traktoros segített a szemét bokrok közé tolásában is. A szemétkupacokról később több szemtanú is felvételeket készített, de készült fotó magáról a kamionról is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér