40 tonna szemetet rakott le egy olasz kamion Baranya megyében a bokrok közé

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Mintegy negyven tonna hulladéktól szabadulhatott meg illegálisan Baranyában a napokban egy olasz kamion vezetője - írja a Szabad Pécs. A lap információi szerint az ügyben nyomozás is indult. A Szabad Pécset egy olvasó értesítette, ő arról számolt be, hogy a napokban egy olasz rendszámú, fehér kamion rakott le rengeteg szemetet Komló és Mánfa között.

A jármű a földúton be is ragadt a sárba, egy traktorost kellett hívni, hogy kihúzza, és vélhetően a traktoros segített a szemét bokrok közé tolásában is. A szemétkupacokról később több szemtanú is felvételeket készített, de készült fotó magáról a kamionról is.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!