Nem tetszett a gyerek új frizurája, lelőtte a fodrászt a dühös texasi apa

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Katy város, Franz út, 23900-as blokk. Az egyik itteni üzlethelyiségben játszódtak le a drámai jelenetek.Fotó: Google Maps/Street View

Spagetti-westernvígjátékba illő jelenetről tudósított a CNN: a Houston melletti texasi kisváros, Katy egyik fodrászüzletéből jelentettek lövöldözést szombat délután (helyi idő szerint). Egy vendég egyszerűen lelőtte a fodrászat alkalmazottját. A helyi sheriff hivatalának tájékoztatása szerint az illető reklamálni érkezett az üzletbe, mert nem tetszett neki, ahogy levágták 13 éves fia haját. A reklamáció után a fodrász ingyen megigazította a gyerek haját, de utána ismét vitába keveredett a szülővel, aki egy ponton elővette fegyverét, és a gyerek szeme láttára lelőtte a fodrászt.

A CNN szerint az áldozat állapota stabil, valószínűleg túléli a támadást. A lövöldözőt keresik. A fekete férfi szürke négyajtós szedánnal, valószínűleg egy Honda Accorddal menekült. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér