Megházasodott a rapper, aki hat éve levágta a péniszét, majd kiugrott a másodikról

2014. után újra a címoldalakra került a Wu Tang Clan-istálló egykori rappere a Christ Bearer néven zenélő André Johnson. A súlyos depresszióval küzdő művész akkor azért lett rövid időre igazán híres, mert PCP, kristály, fű és alkohol együttes hatása alatt a démonok azt sugallták neki, hogy a problémáinak fő forrása a pénisze, ezért hirtelen jó ötletnek tartotta lenyisszantani egy konyhakéssel, majd kivetni magát a második emeleti ablakán. 

Johnson túlélte, majd mindenki azt hitte, hogy sikeres péniszvisszavarró műtéten esett át. Csak 2017-ben árulta el egy interjúban, hogy a beavatkozás nem sikerült, mégis képes teljes értékű szexuális életet élni, mert ami megmaradt neki, az továbbra is jól funkcionál.

Johnson most azért került be a hírekbe, mert most ismételten, életében harmadjára megházasodott.

(via perezhilton.com)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér