Meghalt Terry Jones

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ügynöke közlése szerint 77 éves korában meghalt Terry Jones brit komikus, író, forgatókönyvíró, színész, rendező, a Monty Python társulat tagja. A Gyalog Galopp és a Brian élete című filmet is rendező és részben író Jonest családtagjai körében, észak-londoni otthonában érte a halál. Arról már jó ideje szóltak hírek, hogy a színész a demencia egyik ritka formájával küzdött.

Jones Monty Pythonon kívüli munkássága is jelentős: 1986-ban forgatókönyvírója volt a Fantasztikus labirintus című filmnek, az Erik, a viking című filmet pedig írta és rendezte is. A komikus ezen kívül könyveket is írt, valamint nagy sikerű történelmi dokumentumfilmekben szerepelt. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér