Orbán az új győri polgármesternek: Bíztam abban, hogy képes lesz begyógyítani a győriek lelkén támadt sebet

Levélben gratulált Orbán Viktor Győr új, vasárnap megválasztott polgármesterének. 

"Amikor azt kértem Öntől, hogy nyerje meg a választást, akkor abban bíztam, hogy tapasztalt önkormányzati képviselőként és közkedvelt kardiológusként képes lesz begyógyítani a győriek lelkén támadt sebet, éppen ezért örülök, hogy most a győzelméhez gratulálhatok"

– írta Dézsi Csaba Andrásnak a miniszterelnöknek.

A fideszes Dézsi Csaba András nagy fölénnyel nyerte az időközi polgármester-választást Győrben vasárnap. A kormánypárti jelölt 23 932 szavazatot kapott (56,14 százalék), míg a szocialista Pollreisz Balázs 16 646 szavazatot szerzett (39,05 százalék). A részvétel 42,25 százalékos volt, ami alig maradt el az őszi 44,18 százaléktól.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér