Keddre is marad a szeles, zivataros idő

Bár késő estétől átmenetileg alábbhagy, kedd reggeltől ismét viharossá fokozódik az északnyugati szél, írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

Országszerte 65-90 kilométer/órás, az északi országrészben a magasabban fekvő hegyvidéki területeken 90 kilométer/órát meghaladó legerősebb lökések várhatóak.

Hajnaltól eső, zápor mellett a Dunántúlon, később az Alföldön zivatarok is kialakulhatnak, amiket néhol 70 kilométer/órát meghaladó szélroham kísérhet. Napközben 7-13 fokig melegszik a levegő.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér