Puszta kézzel fojtotta meg gyerekeit a tatabányai apa

A feleség csak a boltba szaladt el, mire hazaért, a férje végzett mindkét gyermekükkel, tudta meg a Blikk a múlt pénteki tatabányai tragédiáról. A rendőrség tájékoztatása szerint délelőtt kaptak bejelentést egy családi veszekedésről, a helyszínre érkezve már azzal szembesültek, hogy az apa az otthonukban megölte 7  és 9 éves gyermekét, majd magával is végzett. A Blikk szerint miután a nő hazaért, a férfi azzal fogadta, hogy 

"rosszat csináltam, de gyere be, minden rendben lesz,”

majd felkapta a vasvillát, és kergetni kezdte a nőt az udvaron. A vérző nő végül kiszaladt a kertből, mire a férfi bement a fürdőszobába, befeküdt a kádba, és egy üveggel elvágta a torkát. A kiérkező rendőrök megpróbálták újraéleszteni, majd átadták a mentőknek, de nem jártak sikerrel. Ezután találták meg ágyaikban, gondosan betakarva a két halott gyereket, akiket a apjuk puszta kézzel megfojtott. A bulvárlap úgy tudja, hogy a rendőröket annyira sokkolta a tragédia, hogy azonnal leváltották és hazaküldték őket. 

Az MTI korábbi információját, hogy az apát korábban kezelték pszichiátrián, a Blikknek a feleség barátai cáfolták.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó