Napos és csapadékmentes időjárással számolhatnak egész hétvégén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csapadékmentes, nagyrészt szélcsendes, tehát összességében egészen barátságos időjárást hoz a hétvége. Szombat és vasárnap délutánonként akár 12 fokos csúcshőmérséklet is lehet az Országos Meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint.

Az ok, hogy szombaton magasnyomású légtömegek húzódnak az ország fölé, amik egyelőre távol tartják a frontokat.

Szombat éjszaka országszerte fagypont körüli hőmérséklet várható, kicsit ködös reggel után délutánra viszont mindenhol kisüthet a nap, csak „csak fátyolfelhők szűrhetik a nap fényét”. A hőmérséklet az ilyenkor szokásosnál jobban felmelegszik: 6-12 fok körül alakulhat.

Vasárnap ugyanilyen jó idő, sőt, még egy kicsit melegebb lesz. Egészen keddig maradhat a csapadékmentes, enyhe időjárás.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót