Bosszúpornóval zsarolva kényszerítette szexre 17 éves áldozatát egy 39 éves győri férfi

bűnügy
2020 február 17., 09:15

Szexuális kényszerítéssel, személyi szabadság megsértésével és gyermekpornográfiával vádolt meg az ügyészség egy szakácsként dolgozó győri férfit, aki 2018-ban, 39 éves korában zsarolással kényszerített nemi aktusra egy, az éttermében gyakornokként dolgozó 17 éves lányt.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi 2018 őszén kezdett "flörtölni" a sértettel, aki, miután megtudta a férfi életkorát, illetve azt, hogy kétgyerekes családapa, visszautasította. Erre a vádlott ingerülten reagált, majd azzal kezdte zsarolni a sértettet, hogy nyilvánosságra hozza a munkatársaikat kritizáló üzeneteit.

Ezért a sértett 2019 első hetén újra találkozott a férfival, aki ekkor elvette tőle a telefonját, majd bántalmazta az azt visszakövetelő sértettet. Lakásába érve a férfi bezárta a lányt, és közölte, hogy amíg le nem fekszik vele, nem is engedi el. Az aktust aztán a telefonján rögzítette. Később a felvétel nyilvánosságra hozatalával fenyegetőzve újra megerőszakolta, illetve a telefonján talált üzenetek miatt bántalmazta is.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a vádlottal szemben akár 12 év szabadságvesztés is kiszabható. (Ügyészség via 24.hu)