Bosszúpornóval zsarolva kényszerítette szexre 17 éves áldozatát egy 39 éves győri férfi

Szexuális kényszerítéssel, személyi szabadság megsértésével és gyermekpornográfiával vádolt meg az ügyészség egy szakácsként dolgozó győri férfit, aki 2018-ban, 39 éves korában zsarolással kényszerített nemi aktusra egy, az éttermében gyakornokként dolgozó 17 éves lányt.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi 2018 őszén kezdett "flörtölni" a sértettel, aki, miután megtudta a férfi életkorát, illetve azt, hogy kétgyerekes családapa, visszautasította. Erre a vádlott ingerülten reagált, majd azzal kezdte zsarolni a sértettet, hogy nyilvánosságra hozza a munkatársaikat kritizáló üzeneteit.

Ezért a sértett 2019 első hetén újra találkozott a férfival, aki ekkor elvette tőle a telefonját, majd bántalmazta az azt visszakövetelő sértettet. Lakásába érve a férfi bezárta a lányt, és közölte, hogy amíg le nem fekszik vele, nem is engedi el. Az aktust aztán a telefonján rögzítette. Később a felvétel nyilvánosságra hozatalával fenyegetőzve újra megerőszakolta, illetve a telefonján talált üzenetek miatt bántalmazta is.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a vádlottal szemben akár 12 év szabadságvesztés is kiszabható. (Ügyészség via 24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér