Egy 16 éves fiú fegyvert fogott egy kecskeméti taxisra, aki erre elvette a pisztolyt, és kiszállította a kocsiból az utasát

Szombat hajnalban Kecskemét központjában egy helyi taxis felvett egy fiatalembert, akit a kérésének megfelelően Helvéciára szállított. A célhoz érkezve az utas a taxis türelmét kérte, mondván, bemegy pénzért a házba. A police.hu így folytatja a hírt:

„Néhány perc elteltével kijött, és visszaült a kocsiba, majd a sofőrre fogva egy fegyvert, a bevételt követelte. A taxis az elkövető kezéből kivette a pisztolyt, majd az autóból kiszállította, ekkor a tettes elszaladt. A bűncselekmény során senki sem sérült meg.”

Fotó: police.hu

A történtek miatt a taxis feljelentést tett a rendőrségen. A bűncselekményhez használt fegyvert szakértő vizsgálja. A kecskeméti nyomozók azóta beazonosították az utast, akit elfogtak és előállítottak. A 16 éves kecskeméti fiatalt fegyveres rablás kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér