Egy 16 éves fiú fegyvert fogott egy kecskeméti taxisra, aki erre elvette a pisztolyt, és kiszállította a kocsiból az utasát

bűnügy
2020 február 17., 14:25

Szombat hajnalban Kecskemét központjában egy helyi taxis felvett egy fiatalembert, akit a kérésének megfelelően Helvéciára szállított. A célhoz érkezve az utas a taxis türelmét kérte, mondván, bemegy pénzért a házba. A police.hu így folytatja a hírt:

„Néhány perc elteltével kijött, és visszaült a kocsiba, majd a sofőrre fogva egy fegyvert, a bevételt követelte. A taxis az elkövető kezéből kivette a pisztolyt, majd az autóból kiszállította, ekkor a tettes elszaladt. A bűncselekmény során senki sem sérült meg.”

photo_camera Fotó: police.hu

A történtek miatt a taxis feljelentést tett a rendőrségen. A bűncselekményhez használt fegyvert szakértő vizsgálja. A kecskeméti nyomozók azóta beazonosították az utast, akit elfogtak és előállítottak. A 16 éves kecskeméti fiatalt fegyveres rablás kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. (police.hu)