A törpe termete miatt zaklatott Quaden vezethette fel a legjobb ausztrál őslakos rögbiseket

Az ausztrál rögbiliga őslakos sztárjainak all-star csapata nem csupán a Twitteren biztosította támogatásáról az elmúlt napokban világhírűvé lett Quaden Baylest. A törpe termete miatt gonosz gúnyolódásoknak kitett Quaden vezethette fel csapatukat az új-zélandi maorik all-star csapata elleni bemutató meccsükön.

Quaden maga is ausztrál őslakos. A kisfiút iskolájában rendszeresen zaklatják termete miatt. Egy ilyen eset után rögzítette édesanyja azt a megrázó videót, amelyen a zokogó Quaden arról beszél, meg akar halni.

A videót milliók látták, és hatalmas kampány indult a közösségi felületeken Quaden mellett, melybe már olyan világsztárok is becsatlakoztak, mint Hugh Jackman, aki videóban biztosította barátságáról Quadent, akit Enes Kanter kosárlabdázó egy NBA-meccsre is meghívott. Gyűjtés is indult a javára, melyen egy szintén törpe termet
amerikai komikus, Brad Williams kezdeményezésére már több mint 300 ezer dollár gyűlt össze arra, hogy Quadent és családját meghívják Disneylandbe. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó