A kocsiból kiáramló fűszag buktatta le a rákosmentei dílert

bűnügy
2020 február 24., 04:20

Még múlt héten, február 20-án este állítottak félre egy autóst a járőrök a XVII. kerületi rendőrök a Bulyovszky utcában. A police.hu szerint 

"a kocsiból kiáramló marihuánaszag, valamint a sofőr feszült viselkedése miatt az intézkedő rendőrök a férfi ruházatát és gépjárművét átvizsgálták."

A 36 éves O. István zoknijában és kabátjában is kábítószergyanús anyagot találtak, ezért elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

link Forrás

A férfi beismerte: speed és extasy volt nála, a nyomozóknak megpróbálta beadni, hogy bejelentett lakcímén, egy péceli házban lakik. Azonban hamar kiderült, hogy hazudik. Ezután még több fiktív címmel próbálta félrevezetni a rendőröket, akik rövid időn belül megtalálták azt a XVII. kerületi lakást, ahol O. István lakik. Nem véletlenül titkolózott: 

a lakásban több mint 4 ezer darab kábítószergyanús tablettát, közel 130 gramm kristályos anyagot, bruttó 2,5 kilogramm marihuánát, 1,5 millió forintot, valamint külföldi valutát foglaltak le. Az épület pincéjét kannabisz termesztéséhez rendezte be.