Eső és hó is jöhet az éjjel

Nyugat felől beborul, majd hajnaltól újra csökken a felhőzet. Éjszaka többfelé várható csapadék: délnyugaton főként eső, Észak-Magyarországon és az Alföld északi és keleti részén havazás, havas eső, másutt eső, havas eső lesz a jellemző csapadékforma. Emellett a déli és nyugati országrészben néhol zivatarok is kialakulhatnak.

Pénteken az összefüggő csapadék egyre inkább a keleti országrészre húzódik, a havazás és havas eső egyre nagyobb területen vált esőre, legkésőbb a legészakibb tájakon. Máshol elszórt záporok, hózáporok fordulhatnak elő. Az északnyugati szél éjjel átmenetileg délire fordul, és erős, a Dunántúlon és a főváros térségében viharos lökések kísérik. Napközben a középső, majd a keleti tájakon is kisüt a nap.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és 4 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között valószínű. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér