Rosszak a karanténba zárt irániak, rendőrök vigyáznak rájuk

Továbbra sem hajlandóak együttműködni a karanténba zárt irániak, mondta a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti vezetője. Lakatos Tibor hozzátette:

az éjszaka folyamán és délelőtt is meg nem engedhető módon viselkedtek, ezért állandó rendőri jelenlétet rendeltek el a Szent László kórházban.

"Az, hogy nem működtek együtt, azt jelenti, hogy székeket dobáltak ki a kórtermekből például," válaszolta az ATV kérdésére az ezredes.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.