A tapolcai baptista iskola igazgatója is ellenszegült annak az utasításnak, hogy saját hatáskörben nem rendelhet el szünetet

FRISSÍTÉS: Az iskola tájékoztatott minket, hogy az igazgató az igazgatói szünetet még a kormány rendelete előtt hirdette ki, március 10-én. 

Még egy iskola szegült ellen a kormány tiltásának, miszerint az igazgatók nem rendelhetnek el szünetet saját hatáskörűleg az iskolákban. A tapolcai Széchenyi István Baptista Középiskola igazgatója, Szollár Gyula az iskola honlapján tette közzé, hogy 2020. március 12-13-ra óvatosságból saját hatáskörben igazgatói szünetet rendel el.

Szollár Gyula egy posztot is közzétett a Facebookon, amiben azt írja, hogy bár még csak koronavírus-gyanú sincs náluk, nem akar 400 diákot összezárni, mert sok az idős, veszélyeztetett kollégájuk. Az intézkedéséért felelősséget is vállalt, de abban bízik, hogy hamarosan országos szinten is változások lépnek be.

 (via napi.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó