Lefújták a kórházsorozat forgatását, felajánlották a védőfelszereléseket egy igazi kórháznak

Ha már a koronavírus-járvány miatt úgyis lefújták a forgatást, a The Resident című sorozat készítői úgy döntöttek, felajánlják a náluk levő orvosi védőeszközöket egy atlantai kórháznak.

A csomagban vannak köpenyek, maszkok, kesztyűk, és mindenféle más dolog, ami jól jön a kórházi dolgozóknak járvány idején, számolt be boldogan az Instagramon egy reumatológus. 

Azt írta, előző nap éppen a készlethiányról beszélgetett a rezidensekkel, és azt mondta nekik, kicsi az esély rá, hogy valami csoda folytán egyszer csak kapnak egy rakomány maszkot. Aztán mégis így lett. (deadline.com)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér