Észak és dél: fent napsütés, lent havazás várható

Hajnalig jellemzően erősen felhős/borult időre számíthatunk, csak északkeleten és a Kisalföldön lehet szakadozottabb a felhőzet. Egy északkelet-délnyugat irányban vonuló csapadékzónából főleg az Alföldön és a Dunántúl keleti felén, majd estétől már inkább csak a déli megyékben várható havazás, néhol havas eső.

A koronavírus-járvány miatt lezárt játszótér a hóesésben a Normafánál 2020. március 23-án.Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Hajnaltól észak felől nagyobb területen csökken a felhőzet, kedden az ország északi felén már napos idő várható, délen viszont felhős marad az ég, és további gyenge havazás, havas eső is előfordulhat. Az északkeleti, északi szelet a nappali órákban sokfelé erős, északkeleten, az Észak-Alföldön és az Alpokalján viharos lökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 6 és 0 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és 8 fok között valószínű. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér