Görögországban is bevezették a kijárási tilalmat

Görögországban reggel 6-kor életbe lépett a kijárási tilalom, hogy megfékezzék a koronavírus terjedését. Csak szükség esetén lehet elhagyni a házat, a görög kormány szigorúan megszabta, milyen okból és hogyan lehet elmenni otthonról. A görög miniszterelnök mutatta be a kormány videóját a kivételekről:

A hivatalos adatok szerint Görögországban vasárnapig 624 fertőzöttet és 17 halálesetet regisztráltak.

A Johns Hopkins Egyetem összefoglaló adatai szerint globálisan legalább 339 ezer ember fertőződött meg az új koronavírussal, és 14 700-an haltak meg. (Greek Reporter)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér