Tolna megyében 17 centi hó esett

A Dél-Dunántúlon több helyen is mértek tíz centiméter körüli hóvastagságot kedden - közölte Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat

  • A Tolna megyei Váralján 17 centiméteres a hóréteg. 
  • Baranya megyében, Pogányban 14 centiméteres a hó. 
  • A Tolna megyei Hőgyészen, a Somogy megyei Tabon és a Baranya megyei Somogyhatvanban egyaránt 10 centiméteres,
  • a Tolna megyei Szakályon pedig 8 centis a hóréteg. 

Több településen esett többcentinyi hó, és a meteorológiai szolgálat adatai szerint az országban máshol is van - többek között Budapest egyes részein - foltokban hó. 

Az előrejelzés szerint kedden délen előfordulhat további gyenge havazás, havas eső. Szerdán a délnyugati, déli országrészben, körülbelül a Szombathely-Békéscsaba vonaltól délre többfelé várható csapadék; kezdetben általában havazás, majd - főleg a Dunától keletre - havas eső, eső is. Csütörtökön a Dunántúlon még több helyen lehet gyenge vegyes halmazállapotú csapadék, de ott is fokozatosan megszűnik. (via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér