Tolna megyében 17 centi hó esett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Dél-Dunántúlon több helyen is mértek tíz centiméter körüli hóvastagságot kedden - közölte Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat

  • A Tolna megyei Váralján 17 centiméteres a hóréteg. 
  • Baranya megyében, Pogányban 14 centiméteres a hó. 
  • A Tolna megyei Hőgyészen, a Somogy megyei Tabon és a Baranya megyei Somogyhatvanban egyaránt 10 centiméteres,
  • a Tolna megyei Szakályon pedig 8 centis a hóréteg. 

Több településen esett többcentinyi hó, és a meteorológiai szolgálat adatai szerint az országban máshol is van - többek között Budapest egyes részein - foltokban hó. 

Az előrejelzés szerint kedden délen előfordulhat további gyenge havazás, havas eső. Szerdán a délnyugati, déli országrészben, körülbelül a Szombathely-Békéscsaba vonaltól délre többfelé várható csapadék; kezdetben általában havazás, majd - főleg a Dunától keletre - havas eső, eső is. Csütörtökön a Dunántúlon még több helyen lehet gyenge vegyes halmazállapotú csapadék, de ott is fokozatosan megszűnik. (via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!