Egy vadőr levideózta, ahogy a még nagyon pilledt grizzly medve felkel téli álmából

„Nyolc évembe telt, hogy elkapjam ezt a pillanatot!” - narrálja saját videóját egy borzasztóan lelkes, kanadai vadőr, akinek akkora mázlija volt, hogy felvételt tudott készíteni azokról a percekről, amikor egy csodaszép grizzly medve felkel téli álmából a Sziklás-hegység Canadian Rockies nevű részén, egy grizzly-rezervátumban. Az állatot egyébként Boo-nak hívják, a vadonban született, azután került a rezervátumba, hogy orvvadászok megölték az anyját. A vadőr valóban nyolc éve próbálja megörökíteni a felébredés pillanatát, úgyhogy most nagyon boldog, hogy végre sikerült.

A videót nyilván milliók nézték már meg, teljesen jogosan, mi is ajánljuk.

(Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér