10 kiló amfetamint találtak az újpesti díler autójában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Gyanú merült fel, hogy egy újpesti férfi nagy mennyiségben amfetamint árul, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói csütörtök délelőtt megjelentek a lakásánál. A Police.hu beszámolója szerint a 36 éves B. Zsolt autójában  

közel 10 kilogramm amfetamint találtak, egy kilogrammos kiszerelésekbe csomagolva.

Átkutatták a lakását is, a kábítószer-kereső kutya segítségével további "egy kilogramm amfetamint, 31 gramm kábítószergyanús zöld, növényi törmeléket, kábítószer adagolásához használt eszközöket – mérlegeket, tasakokat, őrlőt –, több mint ötmillió forintot és valutát találtak."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér