Ingyenesen utazhatnak az egészségügyi dolgozók

Minden egészségügyi dolgozó ingyen utazhat a helyközi közlekedésben a veszélyhelyzet alatt, jelentette be az operatív törzs szombati sajtótájékoztatóján az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára. Schanda Tamás hozzátette: a helyi közlekedési szolgáltatók a tanszüneti, iskolaszüneti menetrendre állnak át, hétvégén ritkább lesz a közlekedés. A BKK is átáll a szombati menetrendre a hétköznapokon is.

Továbbra is cél, hogy a járvány lassítása, ehhez a lakosság összefogása szükséges, 

mondta Müller Cecília. Az országos tisztifőorvos felhívta figyelmet: az idősek maradjanak otthon, a jelenleg érvényes délelőtti vásárlási időkorlátozás, az utolsó lehetőség. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér