Holtan találták Hessen pénzügyminiszterét

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Holtan találták szombaton Hessen tartomány pénzügyminiszterét. Thomas Schäfer holttestét Hochheim közelében találták meg a német szuperexpressz, az ICE pályáján.

Thomas SchäferFotó: ARNE DEDERT/dpa Picture-Alliance/AFP

A hivatalos tájékoztatás szerint "a tetthely alapos átvizsgálása, számos tanú kihallgatása, a műszaki és kriminológiai értékelések és a nyomozás eredményei alapján" Schäfer öngyilkosságot követhetett el.

Schäfert sokan a hesseni miniszterelnök, a kereszténydemokrata Volker Bouffier lehetséges utódjának tartották. Bouffier szombat esti közleményében "megrázkódtatásáról" beszélt Schäfer halála kapcsán. (Via Der Spiegel)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!