Az Audi is meghosszabbította két héttel a leállást

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A koronavírus-járvány miatt két héttel, április 19-ig meghosszabbította rendkívüli termelési szünetét az Audi Hungaria Zrt. - tájékoztatta a cég kommunikációs vezetője csütörtökön az MTI-t. A motorgyár viszont  "a vevői igényektől függően várhatóan fokozatosan megkezdi a termelést" az április 13-i héten.  A vállalat vezetése a következő hétre fizetett szabadságot rendelt el azoknak a munkavállalóknak, akik a munkavégzés alól mentesülnek.

A győri Audi március 17-én jelentette be, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés miatt kialakult nemzetközi helyzet és az alkatrészellátásban mutatkozó bizonytalanság miatt március 23-tól leáll a termelés a gyárban. A győri mellett az Audi AG ingostadti, neckarsulmi, brüsszeli és mexikói telephelyein is leállt a termelés.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér