Nyugdíjazták Nicót, a vakvezető kutyát, új gazdát keres

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Nico egy 9 éves vakvezető kutya, aki pár hete elveszítette a gazdáját, és a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola a kora miatt az állat nyugdíjazása mellett döntött, így most örökbefogadó családot keresnek neki, ahol a nyugdíjas éveit eltöltheti.

Fotó: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Nico egy közepes termetű, krémszínű golden retriever kan, és azt írják róla, hogy egy „nagyon kedves, bújós természetű, embercentrikus kutya, aki más kutyák társaságában kissé domináns, de alapvetően nem keresi a bajt”. Kertben is szívesen van napközben, lakásban is nyugodt, szobatiszta. Kedveli a gyerekeket és a macskákkal is jól kijön, a korát meghazudtolóan aktív – írják.

Fotó: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Aki szeretné megosztani vele az otthonát, azt arra kérik, írjon egy rövid bemutatkozó levelet az alapítvány munkatársának a moni@barathegyi.org emailcímre.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér