Szijjártó: Eddig Csaknem 31 millió maszk, 133 ezer teszt és 152 lélegeztetőgép érkezett Magyarországra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"A járvány elleni védekezéshez szükséges eszközök kivétel nélkül Kínából érkeznek. Egész Nyugat-Európa és az Egyesült Államok is - ott áll sorba maszkért, lélegeztetőgépért," mondta a külügyminiszter a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos tájékoztatóján az Országgyűlés külügyi bizottságában kedden. Az MTI beszámolója szerint Szijjártó Péter kijelentette:

"ebben a válsághelyzetben a nemzeti válaszok "működnek", a nemzetközi szervezetek csak a helyüket keresik."

Tájékoztatása szerint eddig csaknem 31 millió maszk, 133 ezer teszt és 152 lélegeztetőgép érkezett Magyarországra. A héten további 8 millió maszkot várnak, tette hozzá.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!