Viharos széllel érkezik a hidegfront szombaton

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombaton észak, északnyugat felől hidegfront éri el az országot, amely át is vonul fölöttünk, írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az egész országban viharossá erősödik a szél, a 70-80 km/h körüli lökések porviharokat okozhatnak.  

"A front mentén elsősorban a déli, délnyugati, valamint az északkeleti megyékben alakulhat ki helyenként zápor, zivatar, amelyeket akár 90-100 km/h fölötti szélrohamok, illetve aprószemű (< 1 cm) jégszemek kísérhetnek. Estétől jelentősen mérséklődik a légmozgás,"

írják. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 25 fok között valószínű, északkeleten lesz a hűvösebb, délnyugaton a melegebb.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér