Hidegfrontok keretezik a hosszú hétvégét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két hidegfront érkezik a hosszú hétvége alatt, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. 

  • A péntek borult, felhős égbolttal indul, hogy előbb felszakadozzon, majd délután ismét gomolyfelhők gyülekezzenek. Délelőtt többfelé várható kisebb eső, zápor, déllutánra kelet, délkelet felé tolódik a csapadék tengelye, amely ezzel egy időben fokozatosan meg is szűnik. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 16 és 21 fok között várható.
  • Szombaton napközben jelentősebben csökken a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csak szórványosan várható zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.
  • Vasárnap kezdetben nagyrészt erősen felhős időre számíthatunk, majd délutánra csökken a felhőzet, és gomolyfelhős, napos idő ígérkezik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér