Összevissza idő lesz a hétvégén

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Változékony lesz az idő a hétvégén, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzésében, amit az MTI-hez juttattak el csütörtökön.

Péntek

  • Északon szórványosan záporok, helyenként zivatarok alakulnak ki, a déli megyékben csak délután, este várható csapadék.  
  • A leghidegebb órákban 5-13 fok lesz. 
  • Napközben 14-30 fokig melegszik a levegő, északon, északnyugaton lesz a leghűvösebb, míg délkeleten a legmelegebb idő.

Szombat

  • Néhol kisebb eső, zápor előfordulhat. 
  • A minimumhőmérséklet 5-12, a maximumhőmérséklet 16-23 fok között valószínű, északnyugatról délkelet felé haladva várható a melegebb idő.

Vasárnap

  • Reggel az ország déli felén szórványosan, napközben néhol lehet eső, zápor. Napközben több órára kisüt a nap is.
  •  A legalacsonyabb hőmérséklet 7-13, a legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között valószínű. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér