Meghalt Michel Piccoli, a legendás francia filmszínész

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

94 éves korában, agyi esemény következtében meghalt Michel Piccoli francia színész. A hosszú karrierje során több, mint 100 játékfilmben szereplő Piccoli talán a hatvanas évek végén és a hetvenes években volt a csúcson, ekkor vált Luis Bunuel egyik kedvencévé, olyan filmek fontos szerepeiben, mint a Burzsoázia diszkrét bája, a Nap szépe vagy a Szabadság fantomja, miközben a Marco Ferreri-féle Nagy zabálás egyik főszerepét is ekkoriban játszotta el. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér