Müller: Mindenképpen előzetes telefonos bejelentkezés szükséges az egészségügyi szolgáltatásokhoz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Az 1667 aktív fertőzöttek 45 százaléka, 775 fő budapesti," mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján. Müller Cecília az egészségügyi nyitás kapcsán felhívta a figyelmet, hogy

mindenképpen előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. 

Hétfőn több helyen is tumultust tapasztaltak, ezt el kell kerülni, tette hozzá. Bár nem terjesztik a koronavírust, Müller hosszú előadást tartott a kullancsokról és a szúnyogokról. Újságírói kérdésre válaszolva kijelentette, hogy

"éppen itt az ideje, hogy kifejezzük szeretetünk fizikai közelséggel is."

"Természetesen a vidéki nagymamák is feljöhetnek a fővárosi unokákhoz," tette hozzá.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér