Napsütés és fagy is lesz a hétvégén

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Napsütésre és esőre is készülni kell a hétvégén, de a hajnali órákban helyenként fagy is várható, írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Péntek

Túlnyomóan napos idő várható jellemzően kevés gomoly- és fátyolfelhővel, de csapadék nem lesz. A legmagasabb hőmérséklet döntően 20-23 fok között valószínű, de az északkeleti határvidéken kissé hűvösebb lehet.

Szombat

Az ország nagy részén csak rövidebb, vagy szűrt napsütés várható. A Dunántúlon és esetleg az északi megyékben lehet gyenge eső, majd késő este az érkező fronthoz kötődve a Kisalföldön már zivatarok is kialakulhatnak. Északkeleten, az északi völgyekben néhol gyengén fagyhat, illetve talajmenti fagy nagyobb területen is lehet, figyelmeztetnek. A maximumhőmérséklet 16-24 fok között várható, délnyugaton lesz a melegebb.

Vasárnap

Reggel zárt felhőzet vonul át az ország fölött esővel, az ég is döröghet. Majd északnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, megszűnik a csapadék. A déli óráktól a gomolyfelhős, napos időben már csak helyenként valószínű zápor. Napközben 17-22 fokig melegszik a levegő.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér