Amerikai hazafik a saját tökükhöz szorítják a pisztolyt, hogy hergeljék a libnyafokat

Minden jel szerint amerikai hazafik - vagy hát szélsőjobboldali futóbolondok, vérmérséklet kérdése, hogy ki hogy ítéli ezt meg - tömegei gondolják úgy valamiért, hogy a libnyafok - vagy hát mások és önmaguk testi épségéért egészségesen aggódók, vérmérséklet kérdése - majd jól kiborulnak azon, ha fegyvert tartanak a tökükhöz. Ami abban az esetben még tán igaz is volna, ha a hazafik (vagy hát lásd fent) a libnyafok (dettó) tökének szegeznének töltött, kibiztosított pisztolyt, de ők valamiért a saját tökükhöz szegezik azt.

A látvány még egy macskát is ledermeszt, bár egy macskából ugyanezt a hatást a szoba üres sarka, vagy egy működésen kívüli ventilátor is ki tudja váltani.

Már ha egyáltalán a liberálisok hergelése a cél. A közösségi médiában terjedő trendre a múlt héten figyelt fel az amerikai sajtó, ekkor idézte a New York Daily News bulvárlap publicistája, Brandon Friedman egy bizonyos Nic Price Facebook-posztját, amiben arról beszélt, hogy a hazafik azért szorítanak fegyvert a tökükhöz, hogy "alázzák a libsiket". Price később pontosította állítását, mint írta, ez az önpöcsfenyegetés már vagy egy éve zajlik, és eredetileg a ravasz (akarom mondani, elsütőbillentyű) biztonságán aggódókat cukkolják vele, bizonyítandó, hogy még így se lövik szét a saját töküket.

Akárhogy is, még a fegyvertartást pártoló oldalak is arra figyelmeztetnek, hogy ez elég nagy hülyeség. A Concealed Nation nevű fegyverbarát oldal például minden kommentelőt örökre kitilt, aki ilyen képet posztol. (Via The Daily Grind)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér