Az egyik ismerőse késelt meg egy nőt Bátonyterenyén

A Nógrád megyei rendőrség emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 38 éves O. Ferenc ellen, aki csütörtök délután Bátonyterenyén többször megszúrt egy nőt, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. 

A bejelentés után a rendőrök  15 percen belül elfogták, és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható O. Ferencet.  A megalapozott gyanú szerint a férfi ismerte a nőt, akit először megfenyegetett, majd egy késsel többször megszúrt, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.  

A nyomozók az előállított 38 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér