Az elmúlt 24 órában senki sem halt meg koronavírus miatt Spanyolországban

Egyetlen, a koronavírushoz köthető halálesetet se jelentettek az elmúlt 24 órában Spanyolországban, jelentette az AP. Március óta nem volt ilyen nap.

Fernando Simón, a járványügyi védekezés vezetője szerint ez nagyon bizakodásra okot adó fejlemény. Beszámolója szerint az elmúlt 24 órában összesen 71 új fertőzést regisztráltak, ami szintén drasztikus visszaesés: a múlt csütörtökön is még ezernél több új esetet jelentettek, és még vasárnap is 251-et.

Spanyolországban a legfrissebb összesítés alapján 240 ezren kapták el a vírust, és a betegségbe 27127-en haltak bele. (Via The Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér