Kilovagolt a királynő

Kilovagolt a windsori kastély kertjébe II. Erzsébet. A brit királynőt a járványügyi korlátozások bevezetése óta először látták szabadban.

II. Erzsébet királynő Balmoral Fern nyergében a windsori kastély kertjében május utolsó hétvégéjén.Fotó: STEVE PARSONS/AFP

A 94 éves uralkodó 14 éves lova, Balmoral Fern nyergében lovagolt ki kastélya kertjébe. A királynő férjével, a 98 éves Fülöppel és kisszámú cseléddel karanténozta el magát a járvány kezdete óta.

Erzsébetet utoljára március 19-én látták nyilvános helyen, amikor a Buckingham palotából berkshire-i otthonába fuvarozták. A felvételen két dorgija, vagyis tacskó-corgi keveréke, Cukorka és Vulkán egyike is látható volt. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér