Fenntarthatósági expót rendez a kormány

2021-ben megrendezi a kormány a Budapesti Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozót, derült ki a Magyar Közlöny keddi számából. Az előkészületeket Szijjártó Péter felügyeli, az esemény fővédnöke Áder János lesz. A rendezvényre az ideig költségvetésből

  • 1,9 milliárd forintot,
  • a jövő éviből 8,1 milliárd forintot szán az eseményre a kabinet.

Természetesen a Budapesti Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó annyira fontos, hogy mentesül központi közbeszerzési tilalom alól.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér