A NAIH szerint se követtek el Pikóék választási csalást

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tavaly szeptemberben a rendőrség házkutatást tartott Pikó András kampányirodájánál, miután a 8. kerületi választási iroda a Magyar Nemzet birtokába jutott fotók alapján feljelentést tett választási csalás gyanújával. 

A rendőrségi nyomozást nem sokkal később megszüntették, most pedig a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság is arra jutott, hogy Józsefváros polgármestere és kampánycsapata nem követtek el választási csalást, ezért ez a nyomozás is lezárult. Erről Pikó András a Facebook-oldalán számolt be.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó