Megugrott a fertőzöttek száma, szigorítanak Ausztriában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ismét ezer fölé emelkedett a még kezelésre szoruló koronavírusos betegek száma Ausztriában, az egészségügyi minisztérium hétfői jelentése szerint 1012 aktív fertőzött van az országban. Az elmúlt 24 órában 85 új esetet regisztráltak, a legtöbbet, 57-et Felső-Ausztriában. A tartomány vezetője, Thomas Stelzer ezért szigorításról döntött:

keddtől a hivatalokban szájmaszkot kell viselni, a településeken pedig kerülni kell a nagyobb csoportosulásokat, és be kell tartani a legalább egy méteres távolságot.

A tartomány öt járásában, Linzben, a Linz vidéki járásban, Welsben, a Wels vidéki, és az Urfahr környéki járásokban, már pénteken elrendelték az iskolák bezárását erre a hétre.   

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér